Karlskoga Agilitysports Kennelklubb

Agility Tävlingar

Vi har precis bestämt datum för årets tävlingar i agility som klubben kommer att ordna.

Det är helgerna 9-10/6 samt 4-5/8  – på lördagarna börjar vi runt lunch för att vi lånar parkering av Nords och de stänger kl 13, söndagarna börjar lite tidigare men hur tidigt beror på hur många som anmäler sig.

Till dessa tävlingar Önskar vi att så många medlemmar som möjligt kommer och hjälper till som funktionär, även Du som inte själv tävlar i agility är välkommen – det finns många olika sysslor att utföra och kan du inte för du inte gjort något sånt här innan så lär vi gärna Dig det!

Det är dessa tävlingar som gör att klubben kan subventionera kurser, ta in föreläsare som Du önskar – köpa nya hinder när de gamla går sänder eller något hinder vi inte har osv… så vill du att vi fixar någon rolig kurs/föreläsare hör av Dig och kom med som funktionär!!

Har du frågor så är det bara och fråga på!! kontakta oss på,  info@kaskagility.se

mvh Styrelsen