Karlskoga Agilitysports Kennelklubb

Bli medlem

Välkommen att bli medlem i KASK!

Karlskoga Agilitysports Kennelklubb är en lokal kennelklubb, stadgar för klubben finns här: Stadgar för SKK

Medlemsavgiften gäller från 1/1-31/12 varje år.

Att bli medlem är lätt, gör bara så här:

Betala in 100:- till klubbens bankgiro-nr 392-1566 alternativt swisha till nummer 123 170 43 37. Märk din betalning med ditt namn + ny medlem..

Skicka ett mail till info@kaskagility.se med ditt namn, adress, telefonnummer, mailadress samt personnummer

(detta måste numera ske varje år, då klubben inte längre får spara dessa uppgifter efter att ditt medlemskap har upphört).

Genom att du skickar in dessa uppgifter samt betalar in medlemsavgiften  Godkänner Du klubbens sätt att hantera dina personuppgifter, se mer om detta nedan.

När betalning är registrerad skickas ditt medlemskort med ditt medlemsnummer per mail till dig!

För att styrelsen lättare ska kunna nå ut till  samtliga medlemmar används en gemensam adress “medlem@kaskagility.se” (obs – går EJ att skicka mail till denna).  Din mailadress läggs in i denna och de mail som styrelsen skickar vidarebefordras därmed till din mailadress. När din adress har lagts in i denna medlemsmail, skickas det ut ett verifieringsmail (från “support@se.one.com”) till dig, OM du vill ha klubbens mail på detta sätt så måste du klicka på den knapp i mailet där det står “Verifiera vidarebefordring av e-post“, innan det datum som står där. Om Du inte gör detta så kommer du tyvärr INTE att få några mail från styrelsen.

Givetvis måste du inte godkänna vidarebefordringen men då får du hålla koll på vad som händer i klubben via hemsidan.

Angående medlemskap, kurs-/föreläsnings-deltagande i Karlskoga Agilitysports Kennelklubb

Den 25 maj 2018 börjar en ny lag att gälla, Dataskyddsförordningen, eller GDPR som den också kallas och den lagen innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter inom EU. Förordningen ersätter då personuppgiftslagen (PuL). Vi publicerar ut denna information om hur vi använder och skyddar dina personuppgifter i föreningen på vår hemsida.

 1. Om Karlskoga Agilitysports Kennelklubb – KASK
  KASK är en lokal kennelklubb som organisatoriskt ligger under Örebro Läns kennelklubb och vidare under Svenska Kennelklubben. Föreningen är en hundklubb där vi träffas och umgås med våra hundar. Vi anordnar aktiviteter i form av kurser, tävlingar och andra typer av aktiviteter. Vi kommunicera med medlemmarna via hemsida, sociala medier och utskick.
 1. Vilka personuppgifter hanterar vi och hur lagras de?
  Vi har ett medlemsregister som vi uppdaterar varje år och om man inte betalt medlemsavgiften sista februari raderas personuppgifterna. Om vi har kurser/föreläsningar behöver man inte bli medlem i KASK, då har vi ett kursregister per kurs/föreläsning och dessa register tas bort efter årsskiftet. De uppgifter vi har i dessa register om dig som medlem är: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Vi lagrar dessa uppgifter i ett enkelt program som hanteras av styrelsen.

Annan information som sparas är resultatlistor från våra tävlingar. De sparas i ett år.  Vi sparar uppgifter om betalningar i sju år enligt Bokföringslagen. Vi har också personuppgifter i form av namn i årsmötesprotokoll och styrelseprotokoll som vi bevarar. Vi publicerar namn och hundnamn på hemsida/socialmedier i samband med tävlingar och aktiviteter och vi frågar alltid först om du vill vara med på bild.

 1. Vilken information lämnas till andra?
  Vi lämnar uppgifter om du har gått kurs/föreläsning hos oss till Studiefrämjandet och det i syfte för att kunna få bidrag till medlemmarna i form av utbildning och bidrag till verksamheten. Uppgifterna lämnas i Studiefrämjandes rapporteringssystem och de använder dina personuppgifter för att redovisa våra folkbildningsaktiviteter. Vi lämnar inte dina uppgifter till några andra aktörer så som företag som vill sälja produkter m.m.
 1. Vilka rättigheter och val har du som medlem, kurs-/föreläsnings-deltagare?

Du har rätt att få tillgång till de uppgifter vi har sparat om dig, korrigera dina uppgifter eller begära radering av uppgifter. Vi kan inte radera uppgifter om dig i våra register så länge du är medlem eller deltagare. För att din personliga information ska vara uppdaterad önskar vi att du kontaktar oss vid förändringar.

 1. Så här kontaktar du oss

Du når oss via mail: styrelse@kaskagility.se